MasterLock 5401D sleutelkluis bij ons van €39,95 voor € 25,00

De Masterlock 5401D sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen.


Geen sleutels meer verstoppen onder de deurmat! Niet meer namaken van extra sets van sleutels. Verkrijgbaar met cijferdraaislot Toepassingen van de Masterlock 5401: Beschermt uw waardevolle spullen buiten voor  o.a. sleutels, creditcard(s), geld, juwelen en andere persoonlijke bezittingen.

Eigenschappen:
Verbeterde opslagruimte: 10 x 7 x3.5 cm
Stevig aluminium behuizing met versterkte stalen deur
ABS vinyl plastic coating
4-cijferig herinstelbare code.

Voordelen:

Beschermd Europese sleutels, credit cards of tankpassen
Verbeterde weerstand tegen vandalisme
Weersbestendiger behuizing d.m.v. beschermende coating
Sluit nauwkeurig aan de muur vast

Staat een volledige gepersonaliseerde cijfercombinatie toe geeft geselecteerd toegang tot het huis: aan de kinderen na schooltijd aan huishoudelijk personeel: baby-sitter, schoonmaakster,thuiszorg.. aan de makelaar, voor de vakantie,…
Kan ook gebruikt worden voor: opbergen van reservesleutels die niet vaak gebruikt worden : reservesleutels van de auto, schuur… zorgen dat een kind niet bij gevaarlijke plekken kan komen: medicijnkast, werkplaats… de sleutel opbergen als je gaat sporten Compleet te resetten combinatie, zodat je sleutelkluis persoonlijk voor jou is! Karakteristieken Solide metalen huis ABS vinyl kunststof kap vast gemonteerd model 4-cijferige persoonlijke combinatie Betere weerstand tegen slaan en zagen Meer weersbestendig huis met beschermende kap Discrete bevestiging aan de muur.
Geeft een persoonlijke combinatie

MasterLock 5401D sleutelkluis De Masterlock 5401D sleutelkluis is handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen. Geen sleutels meer verstoppen onder de deurmat! Niet meer namaken van extra sets van sleutels. Geleverd met instelbaar cijferdraaislot

Materiaal Nee
LIFETIME GUARANTEE.
Via GLS.

MasterLock 5401 D sleutelkluis. Afgeprijsd!!

€ 26,95

€ 47,20