Klantenservice

Klantenservice

 

 

Wij van IJzerhandel Gort doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

IJzerhandel Gort
Tel: 0514-562349
Mail: info@ijzerhandelgort.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: IJzerhandel Gort
Onze domeinnaam is www.ijzerhandelgort.nl en www.ikwilgereedschap.nl
Ons vestigingsadres:
Vissersburen 30
8531EC Lemmer
KVK: 01104470
BTW: 109398968B01

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ijzerhandelgort.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@ijzerhandelgort.nl . Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen besteld worden, worden klaargezet voor verzending en de volgende ochtend door GLS opgehaald. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,95 Voor bestellingen onder de €100,-.
Gratis voor bestellingen vanaf €100,- binnen Nederland.
€8,50 voor bestellingen naar België.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van GLS. Over het algemeen zal de aflevering tussen 2-4 werkdagen bedragen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ijzerhandelgort.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 


 Betalings informatie:

Voor bestellingen onder de €100,- rekenen wij binnen Nederland een bedrag van €4,95.
Voor bestellingen naar België rekenen wij een bedrag van €8,50 aan verzendkosten.
Bestellingen boven een bedrag van €100,- worden alleen gratis binnen Nederland verstuurd.
Houd u er rekening mee dat wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dat de kosten van het retoursturen voor uw eigen rekening zijn

iDEAL:

IDeal is een online betaalmiddel,waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.
Daarmee is een directe betaling mogelijk.

PayPal:

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

  • U wordt doorgestuurd naar de PayPal website nadat u een bestelling plaatst. 
    Hiervoor worden 3% administratiekosten in rekening gebracht.

 Vooruitbetaling:

Als u kiest voor betalen onder vooruitbetaling dan mag u het gehele bedrag incl. verzendkosten overmakenvia uw eigen bank onder vermelding van uw ordernummer. Dat is veilig en daardoor worden er geen extra kosten berekend. Nadat uw betaling succesvol is verwerkt zullen wij overgaan tot de verdere verwerking van uw bestelling. Houdt u er alstublieft rekening mee dat het verwerken van een bankoverboeking tot wel 2 werkdagen kan duren.
IJzerhandel Gort 
Rabobank nummer: NL76 RABO 033.70.03.653
Bic nummer:  RABONL2U


Afhalen:
 
Als u kiest voor afhalen wordt uw bestelling klaargezet in de winkel. En kunt u uw pakket onder openingstijden ophalen op het volgende adres:


IJzerhandel Gort
Vissersburen 30
8531EC Lemmer
0514-562349

Uw bestelling blijft vervolgens 14 dagen op naam gereserveerd klaar staan. Een afspraak maken is niet nodig.

 Levertijd


De levertijd bedraagt gemiddeld 2-4 werkdagen wanneer het product op voorraad is.


 KvK / BTW-gegevens
KVK nr. 01104470
BTW nr.109398968B01