Betalings informatie

Voor bestellingen onder de €100,- rekenen wij binnen Nederland een bedrag van €4,95.
Voor bestellingen naar België rekenen wij een bedrag van €8,50 aan verzendkosten.
Bestellingen boven een bedrag van €100,- worden alleen gratis binnen Nederland verstuurd.
Houd u er rekening mee dat wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dat de kosten van het retoursturen voor uw eigen rekening zijn.

IDEAL:

IDeal is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.
Daarmee is een directe betaling mogelijk.

PayPal:

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

  • U wordt doorgestuurd naar de PayPal website nadat u een bestelling plaatst. 
    Hiervoor worden 3% administratiekosten in rekening gebracht.

Vooruitbetaling:

Als u kiest voor betalen onder vooruitbetaling dan mag u het gehele bedrag incl. verzendkosten overmakenvia uw eigen bank onder vermelding van uw ordernummer. Dat is veilig en daardoor worden er geen extra kosten berekend. Nadat uw betaling succesvol is verwerkt zullen wij overgaan tot de verdere verwerking van uw bestelling. Houdt u er alstublieft rekening mee dat het verwerken van een bankoverboeking tot wel 2 werkdagen kan duren.
IJzerhandel Gort 
Rabobank nummer: NL76 RABO 033.70.03.653
Bic nummer:  RABONL2U


Afhalen:

Als u kiest voor afhalen, wordt uw bestelling klaargezet in de winkel. En kunt u uw pakket onder openingstijden ophalen op het volgende adres:

IJzerhandel Gort
Vissersburen 30
8531EC Lemmer
Tel: 0514 562349

Uw bestelling blijft vervolgens 14 dagen op naam gereserveerd klaar staan. Een afspraak maken is niet nodig.

Levertijd

De levertijd bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen wanneer het product op voorraad is.


KvK / BTW-gegevens
KVK nr. 01104470
BTW nr. NL001455650B43


Afkoelingperiode:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket binnen Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ijzerhandelgort.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ijzerhandelgort.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden ophttp://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.